Cartofi gratinati

de ana in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 13137 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr cartofi
  • 200 gr branza de oaie
  • 2 oua
  • 2 linguri de smantana
  • 3 linguri ulei
  • sare si piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Fierbem in apa cu sare cartofii curatati ,dupa care ii asezam intr-o forma unsa cu ulei.Cartofii mai mari ii taiem in 3 sau 4.
Branza o dam pe razatoare ,o amestecam cu ouale batute ,cu smantana si asezonam cu sare si piper.Turnam peste cartofi si ii introducem la cuptor pentru 30 de minute (in cuptorul incins).Se servesc imediat cu castraveciori murati .

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

ana 1

05.07.2010, 08:11

Nadina asa este ,ca cei frantuzesti sunt !@Ina nu stiu mai cum ai ratat ,dar bine ca nu ai ratat detot.Multumesc!

Dana Cristea - pusikmea 1

05.07.2010, 13:46

anuco ce poze faine ai inceput sa faci, bravo

ana 1

05.07.2010, 14:23

Dana multumesc frumos!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Oua cu marar